Nybyggeri – læg dit byggeprojekt i de bedste hænder

Overvejer i at bygge nyt hus? Så ved i sikkert allerede, at det både er en stor investering og et endnu større byggeprojekt, som i hverken kan eller skal stå med alene. 

Der er mange ting der skal tages hånd om, allerede inden i søsætter byggeriet af jeres nye hus. Faktisk er det i denne, første fase, at i skal lægge det meste af jeres energi. Her skal der nemlig tages beslutninger om mangt og meget, der skal lægges budgetter, søges om byggetilladelse og ikke mindst skal i finde ud af, hvem der skal bygge jeres nye hus.

At overlade udførelsen af jeres drømmehus til andre, kan være en en svær beslutning, for hvordan træffer man det helt rigtige valg. Læs med her, hvor vi giver jer fin indsigt i de faktorer, der er vigtige for et godt valg af samarbejdspartner.

Murerfirmaet.dk – vi gør din boligdrøm til din drømmebolig

Et nyt hus koster for der første rigtig mange penge, for det andet er det et valg for livet, sådan er det bare. Det er ikke sikker i bliver boende i jeres nye hus resten af livet, men flytter i , skal salgsprisen afspejle jeres investering på den mest optimale måde. 

Derfor bør i vælge et professionelt firma, der har masser af erfaring i den kunst det er, at bygge nye huse. Hos Murerfirmaet står vi klar til at hjælpe jer godt og professionelt igennem den proces, der skal forvandle jeres boligdrøm til jeres drømmebolig.

Vi har stor erfaring, ikke kun i at bygge nye boliger, men også i at bygge nye boliger, med omsorg og øje for et resultat, som afspejler lige nøjagtig de ønsker og krav, som i har på ønskelisten.

Murerfirmaet.dk – din samarbejdspartner på hele Sjælland

Skal i bygge nyt på Sjælland, – enten hus eller sommerhus, så brug Murerfirmaet som  samarbejdspartner på jeres byggeprojekt. Vi er specialiseret i netop nybyggeri og har derfor mulighed for at råde og vejlede på den bedst mulige måde.

Vi har styr på alle de ting, som i skal have styr på, derudover har vi naturligvis også styr på alt det, vi selv skal lave og det vores samarbejdspartnere skal lave, – derfor er der aldrig noget, som bliver glemt, når i benytter Murerfirmaet. 

Læs med nedenfor, hvor i får et godt indblik i, hvilke funktioner vi kan varetage på vejen mod jeres drømmebolig.

Vi tager ansvar for hele byggeentreprisen

Når der er tale om nybyg, så er der masser af forskellige håndværkere, der skal arbejde på på projektet. Ja, faktisk er det hele rækken af håndværkere, der på givent tidspunkt skal udføre arbejde på jeres nye hus. 

Det er ikke helt ligegyldigt hvornår de skal komme og i hvilken rækkefølge, for det er altid afhængigt af, hvor langt nogle af de andre håndværkere er. En enkelt dags forsinkelse, måske grundet vejret, og i kigger på en ekstra udgift.

Derfor vil det altid kunne betale sig, at lade Murerfirmaet stå for hele entreprisen. Vi har mange nybyggerier med i bagagen og en både kvalificeret og professionel vifte af langvarige samarbejdspartnere. 

I får det mest optimale forløb med Murerfirmaet, for vi har både erfaring og indsigt i det komplekse forløb, som et nybyggeri nu engang er. 

Din byggeleder bevarer altid det forkromede overblik

I få en helt personlig byggeleder, der sørger for at, at i kan sove roligt om natten. Byggelederens opgave er blandt andet, at sørge for at tidsplanen følges. Han sørger for kontakten til alle leverandører og de øvrige håndværkere, så der ikke er unødig spildtid eller ventetid. 

Han er vant til og erfaren i at jonglere mange bolde i luften på en gang. Han kender alle arbejdsgange, alle håndværksgrupper, alle regler og standarder og ikke mindst de faldgruber, der skal undgås. 

Jeres byggeleder er guld værd, for ikke nok med at han har det store, forkromede overblik over jeres byggeprojekt, så ved han også en ting eller to om at bygge nye huse. Derfor vil i altid kunne få råd og vejledning hos jeres byggeleder.

Du får professionel sparring og vejledning igennem hele forløbet

Det tager tid at bygge et nyt hus. Som oftest mellem 6 og 12 måneder. I nogle perioder ser det ud som om, der sker en hel masse, mens der i andre ikke ser ud til at ske de store fremskridt. 

Det kan være svært for det utrænede øje at vurdere, om det skyldes at der ikke laves noget, eller om der laves noget, der tager lang tid eller som bare ikke er synligt. I stedet for at blive nervøse eller utrygge, så er det værd at tage kontakt til jeres byggeleder. 

For byggelederen vil altid kunne give jer en status på byggeriet og forklare, hvad der lige nu foregår på jeres nye matrikel. I vil også være de første han kontakter, såfremt vejret arter sig fra sin værste side eller der er ting, som i skal tage stilling til. 

Det betyder at i kan bruge ventetiden på at pakke ned, smide væk eller give bort. I kan kigge på nye møbler, udsmykning til de nye vægge, havemøbler til haven og alt det andet spændende, der følger med et nyt hus. 

Grønt nybyggeri med indbyggede besparelser

Der er sket meget med nybyggeriet i de seneste år. Der stilles store krav til uforgængelige materialer af god kvalitet, til isolering, til miljøhensyn og til sikkerhed. 

En af de ting som i skal tage stilling til, er hvor grønt, jeres nybyggede hus skal være. Hvilke varmekilder vil i have, skal isoleringen være bæredygtig med ekstra indbygget varme, skal jeres bolig i videst mulig omfang være fri for kemi og potentielt skadelige stoffer?

Mange af de grønne tiltag vil nemlig minimere jeres driftsudgifter og jeres forbrugsudgifter, – måned efter måned og år efter år. Derfor er det værd at tage med i jeres overvejelser. 

Murerfirmaet står klar med både råd og vejledning i forhold til alle de nye grønne muligheder, der efterhånden findes på markedet. Vores vejledninger helt uvildige og alene baseret på de erfaringer, vi har med de grønne muligheder. På den måde kan i være sikre på, at vi altid har jeres interesse og det bedste valg for jer og jeres nye hus for øje.

Tag kontakt og aftal et helt uforbindende møde med vores byggeleder. Det koster en lille investering i jeres tid, til gengæld bliver i meget klogere på hele processen. Vi sender jer altid gerne et helt gratis og uforpligtende tilbud på lige netop jeres nybyggeri.